06 Mayıs 2012

Oriflame Anneler Günü Kataloğu-Anneler günü hediyesi


Oriflame Anneler Günü için bir çok cazip hediye seçeneği sunan yeni kataloğu ile sizlerle. Oriflame Mayıs Kataloğu içerisinde anneler gününde annesini sevindirmek isteyen kişiler için sınırsız seçenek yer alırken uygun fiyatlar ile en güzeli ucuza almanıza yardımcı olunuyor.

Oriflame Mayıs Kataloğu 2012 sayısı içerisinde annesine farklı bir aromaya sahip parfüm hediye etmek isteyenler için özel fiyatı ile dikkat çeken Lovely Garden EDT parfümü mayıs kataloğuna özel tanıtım fiyatı ile sadece 34,90 liradan satışa sunuluyor. Annelerinin öpücüklerini mücevher ışıltısına dönüştürmek isteyenler için ise Gıordini Gold Jewel Ruj çeşitleri 19,90 lira ile katalogda yerini alıyor.
Anneler gününde annesini şımartmak isteyen kişiler için bir çok hediye seçeneği yer alırken bu katalogda zor olan tek şey karar vermek olarak görünüyor.


Anneler gününün en favori hediyesi olan parfüm setleri Oriflame Mayıs Kataloğu ile çok daha uygun fiyatları ile satışta bulunuyor. Oriflame Mayıs Kataloğu 2012 anneler günü hediye seçenekleri arasında yer alan ürünler ve satış fiyatlarından bazıları ise şöyle; Paradise Edp 54,90 liralık indirimli satış fiyatının yanı sıra ayrıca vücüt kremi ve vücut deodorantı hediyesi ile satışta bulunuyor. Enigma EDT yanında devam ürünleri hediyeli olarak 49,90 lira, Nature Romantic Flowers Deodorantlı Vücut Pudrası çeşitleri bir alana bir bedava seçeneği ile 19,90 lira, Fresh & Nature by Oriflame Kolonya çeşitleri 15,90 lira, Pastel Air Bilezikler 19,90 lira, Pastel Air Küpe 14,90 lira, Pastel Air Kolye 19,90 lira.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder