02 Mayıs 2012

ORİFLAME DANIŞMAN GİRİŞİ


Oriflame danışmanı olmak aslında zevkli ve kazançlı bir iş. Çoğu ev kadını oriflame danışmanlığı yaparak gelir elde ediyor. Ayrıca firmanın danışmanlarına sağladığı ayrıcalıkları da var. En başta kendiniz için ürün alırken indirimli fiyatlarla alabiliyorsunuz. Tanıdıklarınızı üye yaparak prim kazanabiliyorsunuz. Sattığınız ürünlerden prim kazanıyorsunuz. Belirli bir üye grubunuz varsa takım liderliği gibi pozisyonlara geçip daha farklı ücretler alabiliyorsunuz. Sonuçta bu iş ciddi manada yapan birçok kişi var ve çoğu yaptıkları işten memnunlar.

Oriflame’nin belirli mağazaları yok. Bunun yerine satış danışmanlarından yardım alarak ürünlerini satıyor. Danışmanlar genellikle ev hanımlarından oluştuğu için müşterilerle daha çok bayanlarla iletişim kurmaları daha kolay oluyor. Birçok şehirde ürünlerini satış danışmanları gerçekleştiriyor.
Eğer oriflame satış danışmanlığını denemek isterseniz tavsiye ediyorum. Birçok  kişi  yaptığı işten memnun. Şayet sosyal bir insansanız, ikna kabiliyetiniz varsa size de oriflame satış danışmanlığını önerebilirim. Bu işin herhangi bir riski yok mu diyorsanız söyleyeyim: birçok yazıyı araştırdım ve oriflame satış danışmanlığı yapan çoğu bayan durumdan memnun hatta onlar da tavsiye ediyorlar


Oriflame satış danışmanı olabilmek için http://tr.oriflame.com/ adresinden üye olarak satış danışmanlığı için gerekli bilgileri yazın. Sonrasında da kazanmaya başlayın. İşinize alıştıkça çevrenizi daha çok genişletebilir daha çok satış yaparak bu alanda kariyer bile yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder