23 Mayıs 2012

ORİFLAME YILDIZI OLMAK İSTER MİSİNİZ?

En çok bildiğiz, tanıdığınız kozmetik markaları nelerdir? Aklınıza ilk gelen isimler içinde oriflame de bulunuyordur mutlaka. Peki Oriflame kataloglarına bakarken kapak üzerinde yer alan kızların resimlerini hiç dikkatli incelediniz mi? Biraz dikkatli bakılınca sizden çok da farklı olmadıklarını söyleyebilirsiniz. Eğer isterseniz size bir fırsat: Oriflame kapak kızı olabilirsiniz.

Oriflame kataloglarında fotoğraflarınız yer alabilir ve gerçekten güzel bir işe sahip olabilirsiniz. Yeni hazırlanacak katalogları için Oriflame yeni yüzler arıyor. Kendinize güveniyorsanız siz de oriflame kapak kızı olabilirsiniz. Basılan her yeni katalogda resimleriniz olur ve Oriflame ürün reklamlarında siz de yer alabilirsiniz. Aranan şartlar çok basit: sadece 18 yaşını doldurmuş olmanız yeterli. Oriflame resmi web adresinden www.oriflameworldtour.com adresinden verilen başvuru formunu doldurup bir resminizi göndermeniz yeterli olacaktır. Sizin gibi katılmak isteyen ve başvuru yapan birçok kişi olacak. Bu yüzden seçmeler oylama yöntemi ile yapılacak. Her hafta haftanın birincisi seçilecek.


Hafta birincileri Oriflame tarafından hazırlanan bir hediye paketi kazanacaklar. Son olarak da eylül ayında yapılacak olan seçmelerde, katılıma hak kazanan adaylar arasından, Oriflame jürisi tarafından birinci seçilen kişi Oriflame kapak kızı olmaya hak kazanacak. Henüz vakit var ama katılmak isteyen de birçok kız var. Eğer siz de böyle bir hayal kuruyorsanız gerçekleştirme şansınız var. Hafta birincisi olarak eylül seçmelerine kalırsanız kazanan belki de siz olursunuz. Bilgi ve iletişim için: www.oriflame.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder