21 Aralık 2012

Oriflame Yılbaşı Kataloğu

Oriflame Avon dan sonra Türkiyenin en büyük ikinci kozmetik markası olduğunu bilmekteyiz. En son çıkan Hunca Life ile birlikte Türkiye kozmetikte ilerlemiş ama yeni çıkan bu firmlar avon ile oriflame in yanına daha yaklaşamamışlardır. Bence bu firmalar karaakterlerinin sağlamlığından kaynaklanmaktadır diye düşünüyorum. Oriflame Yılbaşında sizlere güzel ürünler hazırlamıştır Aşağıda sizin için oriflame yılbaşı kataloğu indirimli ürünleri ve diğer oriflame kataloğu ürünleri bulunan katalog gösterilmektedir Lütfen oradan detaylıca bakınız. Sitemize oriflame kataloğu, oriflame yılbaşı kataloğu, oriflame aralık kataloğu 2012 veya oriflame ocak kataloğu 2013 anahtar kelimeleriyle ulaşabilirsiniz.

 Oriflame Yılbaşı Kataloğu 2013 sayfasında sizlere yılbaşı hediyesi olarak bir ipucu veriyorum.
Sitemizde tanıttığımız evde yapılacak iş ilanları arasından Yazitör olmak ile ilgili ilan Sitemiz güvence ve garantörlüğündedir. Oriflame kategorisi evden yazı yazarak para kazanmak isteyenler için gerçekten çok kazançlı bir kategoridir. Yazitör Starter aldıktan sonra ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız. Oriflame Kataloğu 2012 üzerinden satışlar başladı. Eğer oriflame kataloğunda yer alan birbirinden cazip fırsatları kaçırmak istemiyorsanız biraz acele etmeniz gerekiyor. Çünkü kampanyalı ürünler stoklarla sınırlı tutuluyor. Oriflame firmasının her kataloğunda sunmuş olduğu özel avantajlar arasında bu sayıda katalog üzerinden 50 lira ve üzeri sipariş veren müşterilerine 26,90 liraya satılan Fascinaton maskara 12,90 liraya yada 44,90 liraya satılan büyülü toplar allık 19,90 liraya satılıyor. Bu katalogta ayrıca bir çok makyaj ve cilt bakım ürününde özel indirimli fiyatlar yer alıyor. Özellikle de yaşlanma karşıtı ürünler oldukça dikkat çekici. 2011 yılının son trend renklerine ise katalogta özel bir bölüm ayrılmış. Hem moda renkleri hemde uygulama ipuçlarını size sunan Oriflame indirim yapmayı da ihmal etmemiş.
Tüm bu ayrıntıları katalog sayfalarında bulabilirsiniz. GEÇEN SENE KATALOG FİYATLARI İLE KIYASLAMA Oriflame Ekim 2011 Kataloğu üzerinden bugün itibari ile başlayan satışlar için belirlenen son sipariş tarihi ise 19 Ekim 2011. Kataloğu hemen edinerek incelemeye başlamanızı tavsiye ediyoruz çünkü kataloğun sayfalarında kaçırılmaması gereken pek çok fırsat yer alıyor. Geçiş mevsimine özel olarak hazırlanan tonlara sahip göz farları, sonbaharın son trendlerini içerisine alan özel kokular, takı ve aksesuarlarınızla bambaşka bir hava kazanma fırsatı ve bunların tümü indirimli olarak sizleri bekliyor. Güzelliğin sırrı sloganı ile satışa sunulan Oasis serisi sonhahara özel olarak hazırlanan moda renkler ile kolay kullanım ve muhteşem bir görünüm vadediyor. Ayrıca oriflame firmasının en çok satan parfümlerinden biri olan ve harika oryantal kokusu ile baştan çıkaran özel tasarımlı şişesinde Precious bayan parfüm bu sayıya özel olarak 64,90 lira yerine 25 lira az ödeyin kampanyası dahilinde 39,90 liradan satışa sunuluyor. Bunun yanı sıra daha pek çok parfümde indirim kampanyası düzenlenmiş. Kozmetik alışverişinde bulunacaksanız Oriflame kataloğunda ki fırsatları kaçırmamanızı öneriyoruz.

www.evdeyapilacakisler.net/tag/oriflame-yilbasi-katalogu/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder