28 Şubat 2012

ORİFLAME MART KATALOĞU

Kaliteli kozmetik ürünlerini uygun fiyata alabileceğiniz Oriflame Mart Kataloğu yayımlandı. Oriflame kataloğu ile yine bir çok üründe çok cazip fiyatların sunulmasının yanı sıra ayrıca sadece Oriflame mart kataloğu için özel olarak gerçekleştirilen büyük kampanyalarda bulunuyor.

Oriflame mart kataloğu için özel olarak sunulan tekliflerden ilki Miss O Fashion Princess Edt, Chiffon Edt yada Valore Magnolia PdT  parfümlerinden seçeceğiniz ikisi % 50 inidirim ile sadece 54,90 liradan alma fırsatı. Parfümlerin her biri Mart Kataloğuna özel olarak indirimli olarak adet fiyatı 49,90 liradan satılırken iki tane alanlar için ise indirimli olarak sadece 54,90 liradan satışta.

 Ayrıca Oriflame Mart Kataloğu sayfa 124 ve 124’te yer alan vücut kremleri için çılgın teklif sunuluyor ve bu sayfalarda yer alan tüm vücut kremlerinde geçerli olmak üzere bir alana iki bedava kampanyası yapılıyor. Yani tek bir vücut kremine para ödeyerek toplamda üç tane vücut kremi almış oluyorsunuz. Oriflame mart kataloğu sayfalarında düzenlenen bir başka kampanya ise toplam değeri 25,70 lira olan Floral set ürünlerine sadece 9,90 liraya sahip olma imkanı. İçerisinde Collection Kremli Duş Jeli, Floral Collection El Kremi ve Floral Collection sabun çeşitlerini barındıran Floral set Oriflame Mart Kataloğu siparişlerine özel olarak sadece 9,90 liradan satılıyor. Ayrıca yine sadece Oriflame Mart AYI Kataloğu için özel olarak oluşturulan kampanyalar kapsamında anti aging yaşlanma karşıtı ürünlerde ve cilt bakım ürünlerinde de büyük indirim kampanyaları ile kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder