27 Aralık 2011

Oriflame Yılbaşı İndirimleri

Oriflame Yılbaşında sizlere özel bir çok üründe indirim ve kampanyalara gitmiştir. 2012 yılına oriflame ile girmenin ayrıcalığını yaşayacaksınız. Son Oriflame Kataloğu üzerinden sizler için seçmeler yapıyoruz.

Oriflame Kataloğu soğuk kış günlerinde sizleri yalnız bırakmıyor. Dream cream el kremi ile yıpratıcı hava koşullarına karşı yoğun bakım sağlayarak ellerinize gereken özeni gösteriyor.Deri üzerindeki çatlama yarılma gibi acı veren etkilere oriflame el kremi ile son veriyoruz.

Oriflame yıllardır hem ürünleri ile hemde kurduğu network sistemiyle alt ekipler kurarak sizlere liderlik fırsatları sunmuş ve aranızdan başarılı olanları ileri seviye temsilci olma fırsatı vermiştir.

2012 Yılı itibariyle sizde hayallerinize ulaşabilir yüksek liderlik seviyelerine ulaşabilirsiniz. Nasıl mı?

Huncalifetr.com  hunca markası 2011 ekim itibariyle network sistemine dahil etti. Aynen Oriflame gibi size büyük bilinen hunca markasında katalogla satış yaparak %30 kar edebilir, alt ekipler kurarak ekip kazancı alarak lider olabilirsiniz. Oriflame de geç kalmış ve liderlik seviyelerine ulaşmanın artık çok geç olduğunu düşünüyor olabilirsiniz. Şuan huncalifetr size İLKLERDEN olma fırsatı sunuyor. Bu fırsatı kaçırmayın detaylar için hemen bizimle iletişim kurunuz..

                                                            İletişim için Sağdaki Formu Doldurunuz--------->

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder