08 Kasım 2012

Oriflame Kasım- Oriflame kasım ayı kataloğu Karşılaştır oriflame aralık ayı kataloğu



Oriflame firmasının 19 Ekime kadar geçerli olan son kataloğu üzerinden satışlar 30u itibari ile başlamış durumda. Katalogta yine her zaman ki gibi birbirinden kaliteli Oriflame ürünleri oldukça cazip satış fiyatları ile kullanıcılarının beğenisine sunuluyor. Oriflame Kasım Kataloğu İncele ‘me işlemleriniz için iki seçeneğiniz mevcut. Bunlardan ilki Oriflame satış temsilcileri üzerinden bu katalogları edinmeniz ikincisi ise Oriflame internet sitesi üzerinden online olarak katalog görüntüleme butonunu tıklamanız. İndirimli ürünlerde satışların stoklar ile sınırlandırılmış olması nedeni ile siparişlerinizi hemen vermenizde fayda var. 
Her cilt tipine özel olarak üretilen cilt bakım ürünleri, sonbahar nedeni ile nemini kaybeden cildinizi nemlendirecek özel kremler, geçtiğiniz yollara sizden bir iz bırakacak parfümler, sonbaharın en moda renklerinden oluşan göz farları, muhteşem bir cilt görünümü için özel olarak üretilen fondötenler ve kapatıcılar, farkınızı yansıtacak özel takı ve aksesuarlar gibi pek çok ürün Oriflame kataloğunda sizleri bekliyor. 

03 Kasım 2012

Oriflame Kasım Kataloğu 1-30 kasım

Yeni oriflame kataloğunda yani 1-30 kasım tarihleri için geçerli olan oriflame kasım kataloğunda kozmetik bakın ağırlıklı ürünler mevcuttur .Oriflame ile merak ettiğiniz şeyşer blogumuzda yayınlanmaya devam edecek bizi takip edin.





Oriflame 1-33 Kasım kataloğu 2012