30 Ocak 2012

Oriflame Danışman Girişi

Yeni insanlarla tanışıp hem sosyal çevrenizi genişletmek hemde ek gelir kazanmak isteyen kişilere iş fırsatı 2012 yılında Oriflame tarafından sunuluyor. Dünyanın en büyük doğrudan satış sistemine sahip olan dev kozmetik markası Oriflame katalog üzerinden satış yapmak isteyen kişilerin yapmış oldukları danışmanlık başvurularını değerlendiriyor. 18 yaşının üstündeyseniz hemen Oriflame satış danışmanlığı için başvuruda bulunabiliyorsunuz. Oriflame satış danışmanı olduktan sonra size internet üzerinden siparişlerinizi girmenize imkan sağlayacak bir kullanıcı adı veriliyor. Oriflame Danışman girişi için yapmanız gereken tek şey arama çubuğunuza Oriflame yazdıktan sonra oriflame resmi internet sayfasına ulaşmanız .

Oriflame ana sayfası açıldıktan sonra pencerenin sağ üst kısmında yer alan büyük yazılı GİRİŞ sekmesini tıklamanız gerekiyor. Bu sekmeyi tıkladıktan sonra açılan pencerede yer alan ve size üyeliğiniz esnasında verilen Danışman Kodu hanesine bu bilgiyi girin ve sonra alt kısımda yer alan şifre hanesini de doldurun. Bu bilgileri doğru ve eksiksiz olarak yazdıktan sonra giriş butonunu seçin.

Oriflame Danışman Girişi yazan butona tıkladığınız anda bilgileriniz doğru ve eksiksiz ise sipariş girebileceğiniz, cari hesabınızı görebileceğiniz ve tüm kampanya detaylarını inceleyebileceğiniz kişisel danışman sayfanız açılacaktır. Şifrenizi unutmanız halinde giriş butonunun altında yer alan Şifremi Unuttum linkini tıklayıp danışman kodunuzu girmeniz halinde sisteme kayıtlı e posta adresinize yeni şifreniz gönderilecektir. Yeni şifreniz ile sisteme danışman girişi yapabilirsiniz. kaynak oriflame kataloğu

23 Ocak 2012

Oriflame Şubat Kataloğu

Oriflame Şubat ayı kataloğunda 14 Şubat Sevgililer günü için özel olarak hazırlanan yüzlerce özel ürün sizleri bekliyor. Katalogda hediye seçeneklerinin yanı sıra ayrıca indirimli bir çok ürün uygun fiyatlara kaliteli kozmetik alışverişi yapmak isteyenler için cazip seçenekler sunuyor.
 Oriflame markası altından en çok satılan ürünlerden biri olan kalem eye liner 20. yıla özel olarak tam % 60 indirimli olarak sadece 6,90 lira olarak sadece bu kataloğa özel bir fiyat ile satışa sunuluyor.

Oriflame Şubat Kataloğunda Erkekler için uygun fiyatlı kalıcı aromaya sahip bir parfüm arayan kişiler için ise kaya kristali özleri içeren Fuse Edt sadece 39,90 liradan satışa sunulurken 24 saat etkili devam ürünü roll-on dedorantı yine indirimli olarak 7,90 liradan satılıyor. Dudaklarınızda ışıltının etkisini gün boyu sürdürecek olan Oriflame Beauty Power Shine dudak parlatıcı 16,90 liralık satış fiyatının yanı sıra ayrıca yine Şubat kataloğuna özel olarak 1 alana 2 bedava kampanyası ile satışa sunuluyor. Yani bir dudak parlatıcısı fiyatı ödeyerek tam 3 tane dudak parlatıcısı satın almış oluyorsunuz.
 Satın aldığı makyaj malzemelerini çantasının içerisine düzenli bir şekilde yerleştirememekten şikayetçi olan bayanlar için ise kısa süreliğine özel olarak üretilen özel tasarımlı geniş iç hacimli Couples bayanlar için kozmetik çantası 54,90 lira yerine indirimli olarak 29,90 liralık fiyatı ile dikkat çekiyor. Sevgililer gününe özel romantik kokular arayan kişiler için ise Grece edp 41,90 lira ve Precious Moments edp 38,90 liralık satış fiyatları ile önerilen ürünler arasında yer alıyor.

08 Ocak 2012

ORİFLAME SİPARİŞ

Oriflame Sipariş işlemini satış danışmanları ve müşteriler için farklı iki kategoride açıklayacağız. Eğer Oriflame satış danışmanı iseniz ve satışını gerçekleştirdiğiniz ürünlerin siparişini girmek istiyorsanız Oriflame resmi internet sitesine giriş yapın. Sitenin açılan ana penceresi üzerinde sağ tarafta yer alan büyük GİRİŞ yazısını tıklayın. Bu yazıyı tıkladığınız anda sayfa yenilenecek ve açılacak yeni sayfada sağ tarafta sizden danışman kodunuzu ve şifrenizi isteyen yeni bir pencere açılacak. Bu bilgileri girip danışman girişi yazan yeşil butonu tıkladığınız anda online olarak siparişlerinizi girebileceğiniz ve buunun yanı sıra pek çok işlem yapabileceğiniz kişisel danışman sayfanıza ulaşmış olursunuz. Bu sayfa üzerinden ilgili katalogda satışa sunulan tüm ürünlerin siparişlerini büyük bir kolaylık içinde verebilirsiniz. Oriflame sipariş verebilmeniz için gerekli olan; ORİFLAME GİRİŞ LİNKİ AŞAĞIDA VERİLMİŞTİR.

http://tr.oriflame.com/consultants/login/login.jhtml

 Oriflame ürünlerini müşteri olarak satın almak istiyorsanız yine Oriflame resmi internet sitesine giriş yapmanız gerekmektedir. Siteye giriş yaptıktan sonra açılan ana sayfa üzerine sol kısımda aşağıda yer alan ürün ve bilgi almak istiyorum butonunu tıklayın. Daha sonra açılan sayfada ilteişim bilgilerinizi yazın ve formu yollayın. Size en yakın Oriflame müşteri danışmanı satış için sizinle irtibat bilgileriniz üzerinden iletişeme geçecektir.